sobota 12. ledna 2019

#weremember

Možná jste už zaslechli o projektu  #weremember,který je zaměřen na celý svět,všechny věkové hranice a bojuje proti rasismu,fašismu a antisemitismu.
Nejsme přece terče,nazí vypadáme všichni stejně,dobře někdo je hubený,někdo silnější,někdo velký a někdo malý,ale to nemyslím,ale pořád jsme lidé.Je jedno, jestli jsme ateisti,muslimové,židé,křesťané,černí či bílí,pořád jsme LIDÉ!!! Vím,že naše myšlení,skutky i zvyky nás trochu rozdělují,ale nebylo by LEPŠÍ,abychom k sobě byli tolerantní,než se snažili těch druhých zbavit? To je jako v manželství,pokud nebudeme hledat pochopení,nebudeme se mít rádi a nebudeme se vzájemně podporovat,TAK SE NÁM VZTAH ROZPADNE,a mnohdy pak zpětně člověk lituje.
Nezapomínejme na to ,co se stalo v minulosti,aby se to stejné,možná v ještě v horší formě,nedělo ani teď,ani v budoucnu.Sjednoťme se,nejen díky tomuto projektu,kde se vyfotíš s hastagem  #weremember a budeš zvěřejňovat na sociálních sítich,ale zkusme být víc pospolití i v civilu a BRÁNIT SVÉ SLABÉ RODIČE A PRARODIČE,MALÉ I VELKÉ DĚTI A NAŠI ZEM.Děkuji

https://www.instagram.com/p/BsgFDhXnH59/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

Žádné komentáře:

Okomentovat